Granit Vask & rustfri stålvask → Få et flot og elegant køkken

Hurtig levering -> Produceret i Danmark -> Special-fremstilling -> Vælg din helt egen granit

Køkkenvask i granit & rustfrit stål

Granit Vask og rustfri stålvask 

Hos Granitworld forstår vi, at en køkkenvask bliver brugt mange gange i løbet af dagen, derfor er det vigtig at vælge en køkken håndvask der passer netop til dine behov og din stil. Vi tilbyder køkkenvaske i forskellige former og materialer. Du kan vælge mellem den traditionelle rustfri stålvask og den mere moderne og eftertragtede grani tvask i det moderne silgranit, der er en blanding af granit og akryl. Vores Køkkenvaske fås i forskellige størrelser som passer både til store og små køkkener.

Alle køkkenvaske der tilbydes, har langtidsgaranti og er produceret i høj kvalitet med fokus på et flot og elegant design. Nedenunder ses vores udvalg af stålvaske og silgranitvaske.

Andano 500-IF/N

Pris fra

3890,00 kr.

Læs mere

Andano 700-IF/N

Pris fra

5785,00 kr.

Læs mere

Dana 6-IF

Pris fra

2475,00 kr.

Læs mere

Andano 500-IF/A

Pris fra

5005,00 kr.

Læs mere

Naya 6 UX

Pris fra

3160,00 kr.

Læs mere

Subline 500-U

Pris fra

4735,00 kr.

Læs mere

Dalago 5

Pris fra

3660,00 kr.

Læs mere

Rustfri stålvask

Vores stålvaske er fremstillet i høj kvalitet, med et stilrent design der passer godt til alle køkkener og bordplader. Håndvaske i rustfri stål er legeret med krom og nikkel, der sammen danner et passivt beskyttelseslag mod rust og gør materialet resistent mod høje varmepåvirkninger. Vores stålvaske har en helt glat overflade, hvilket gør rengøringen utrolig let. En stålvask vil med tiden blive en smule mat og skal derfor behandles med kalk eller andet vedligeholdesesprodukt. Vi tilbyder stålvaske i forskellige størrelser der passer til alle typer køkkenener.

Granit vask i silgranit

Køkkenvaske i silgranit er lavet af en blanding af 80% granit og 20% akryl. Det giver vasken en slidstærk overflade, der er syre- og ridsefast og på samme tid let at rengøre. Silgranitvaskens unikke materiale giver vasken et utroligt flot og elegant udseende og gør samtidig, at vaskens overflade føles behagelig at røre ved. Vasken kan tåle varmegrader helt op til 280 grader og kan modstå både kaffe, vin og frugtsaft. Det gør at håndvaske i silgranit kræver langt mindre vedligeholdelse end f.eks. stålvasken og porcelænsvasken. En køkkenvask i silgranit er derfor for dem der vil have en yderst stilfuld håndvask med mange praktiske egenskaber.

Kontakt os og hør mere om vores køkkenvaske

Har du yderligere spørgsmål vedrørende vores køkkenvaske i rustfri stål eller silgranit, eller har du brug for rådgivning? Så står vi altid klar til at give en hjælpende hånd. Du kan kontakte os på e-mail: mail@granitworld.dk, eller på telefon 24 84 57 89

Du kan også klikke på knappen herunder og udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt

Vores informationer

Thorsvej 238
7200 Grindsted
CVR: 27774555

Åbningstider

Se vores åbningstider herunder. Vi vil glædeligt hjælpe dig i nedenstående tidsrum

  • Mandag-fredag: 10 - 16
  • Lørdag:                                                    10 - 14
  • Søndag:             Lukket
  • Ferielukket: uge 29 & 30