Granit køkkenfliser → Få et rustikt udtryk | Se mere hvad vi tilbyder

Hurtig levering -> Produceret i Danmark -> Special-fremstilling -> Vælg din helt egen granit

Ferielukket: uge 50 & 51

Køkkenfliser i granit

Granit køkkenfliser til enhver smag

Køkkenfliser i granit giver dit køkken et rustikt og stilrent udtryk. Det specielle ved at vælge fliser i dette materiale er at granit er et naturprodukt, hvilket betyder at der næsten ikke findes to sten som er ens. Køkkenfliser i granit giver dermed dit køkken et helt unikt og charmerende look.

Alle vores køkkenfliser er af højeste kvalitet. Granit er et meget slidstærkt naturmateriale og derfor vil dine køkkenfliser kunne modstå alt den slid og snavs som man kan forvente de vil blive udsat for i dit køkken.

Hos Granit World tilbyder vi mange forskellige køkkenfliser i granit til væggene hjemme i dit køkken. Vores køkkenfliser findes i alle granittyper, derfor kan vi med sikkerhed finde en flise der passer nøjagtig til dit køkken.

For yderligere information omkring vores fliser eller andre produkter kan du kontakte os på telefon 24 84 57 89 eller udfylde vores kontaktformular

Se også vores udvalg af kvalitets bordplader i granit og komposit

Sådan vedligeholder du dine granitkøkkenfliser

Selvom det er en sten som kan modstå meget og kræver meget lidt vedligeholdelse er der dog stadig noget vedligeholdelse forbundet med fliser i granit.

Mæt din bordplade – for at holde stenen flot og velholdt skal man mætte fliserne med bivoks eller en syrefri voks. Dette gør at stenen er mere modstandsdygtig overfor fedtpletter eller lignende.

Rengøring af køkkenfliser i granit

Tåler alle rengøringsmidler – køkkenfliserne i granit tåler alle former for rengøringsmiddel. Det er dog at foretrække at man bruger rengøringsmiddel der er beregnet til natursten som granit og samtidig gå uden om rengøringsmiddel med en sur ph-værdi

Vores informationer

Thorsvej 238
7200 Grindsted
CVR: 27774555

Åbningstider

Se vores åbningstider herunder. Vi vil glædeligt hjælpe dig i nedenstående tidsrum

  • Mandag-fredag: 10 - 16
  • Lørdag:                                                    10 - 14
  • Søndag:             Lukket
  • Ferielukket: uge 50 & 51